MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Khamis, 14 Januari 2016

Ke Puncak Gunung Raya


Hari ke2 di Langkawi pada sebelah petangnya kami dha tak tahu nak pergi mana. Lastnya kita pekena laksa dulu dekat area airport sana. Laksanya? Oklah. Ada rasa laksa.


Lepas tu kita pusing-pusinglah 1 Langkawi sampailah jumpa satu simpang Gunung Raya. Kita try masuklah. Dah tu jumpa lagi sign board Gunung Raya 18km. Sudah..Nak u-turn tang mana. Suami cakap kita teruskan jelah.18km je pun. Bila dah naik tu rasa naik Genting dah. Hahaha. Angin sejuk menyapa muka dan tangan. Bestnya.

Akhirnya kami sampai di puncak Gunung Raya. Adalah couple kat puncak ni. Baru kahwin dan anak tempatan. Katanya Gunung Raya ada puncka tertinggi di Langkawi. View memang cantic. Waktu sunset tu cantic sangat. Gunung Raya akan menjadi port tetap bila ke Langkawi nanti.

Oklah korang layan jelah gambar yang ada ni. Pakai handphone je ambik gambar. 


Lea suka gambar ni. Kasih anak dan ayah. View pun cantik

Suka gambar ni. Dha macam tugu negara dah. hehehe.Lea takut nak tempat mereka ni. Ambik gambar di seberang jelah. Kita seberang parit besar dan kena panjat. Takut lea...








Sayang Adli Sham. Dah besar dah Adli Sham kan

Gambar ni pun lea suka. Masing-masing dengan karektor masing-masing






5 ulasan:

  1. seronolk tgk percutian family adli nih....

    mmg cnatik view nya terutama gambar adli ngn abahnyer tuh...

    BalasPadam
  2. ehh cantik laa lea gambar2 semua....serius..... walo pun amik dgn henset ajek.... suke tgk.... kemain enjoy lee adli dpt jalan2 gini...

    langkawi dan laksa berpisah tiada ekekeekekek

    BalasPadam
  3. Tingginya nampak alahai ... Macam biasalah saya ni gayat sikit. Banyaklah senang cerita gayatnya. Tapi memang tak sia-sialah ambil gambar kat sini. Cantik!

    BalasPadam
  4. mmg cantik...nampak sangat nyaman...
    kemain sedap nampak laksa tu...

    BalasPadam
  5. Ibu suka ngn semua gambar..
    Semua cantik2..
    Permandangan sgt cantik..
    Bestnya duk puncak....
    Kita tgk pn gayat dibuatnya.. ;)

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.