MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Jumaat, 8 Januari 2016

Gelagat budak kecik makan aiskrim

Assalammualaikum semua.

Semasa menaip entry ni Adli dok lena sebelah lea. Abah pulak tido kat bawah tak tahan kena terajang Adli di tengah malam. Lasak betul dia tido. Sedar-sedar kaki atas muka kita. Sabar jelah. Bila melihat mukanya yang sedang lena tu teringat gelagat dia makan aiskrim dekat Oriental Village Langkawi. Tengok gambar-gambar yang diambil banyak pulak gambar dia tengah makan aiskrim.

Masa ni kami tengah menunggu giliran untuk naik cabel car. Kami sampai dalam jam 4.00 petang tapi giliran beratur naik cabel car jam 6.30 petang. Berapa lama nak tunggu tu. Jadinya kita ronda-rondalah dalam Oriental Village Langkawi tu.

Adli ni peminat tegar aiskrim. Bila tengok orang jual aiskrim dia ke tempat aiskrim tu sambil dok tanya abah nak aiskrim apa? Ha…bijak tak bijak. Macam dia nak bayar aiskrim tu. Dah tu masa abahnya nak bayar aiskrim tu siap cakap tunggu kat abah. Abah tak layanlah. Kalau layan mau ada aiskrim lain diambiknya.


Makan aiskrim kena alas bajunya dengan tisu. Kalau tak kotor baju. Muka pun dah comot. Korang layanlah gambar Adli makan aiskrim ni. Menghayati betul rasa aiskrim tu. Betul-betul dia melayan perasaan makan aiskrim tu.

Gambar mana korang berkenan? J






6 ulasan:

  1. gambar 2nd last ya best. hahaha nang asak ati la muka lok dpt sekerem

    BalasPadam
  2. Semua gambar pun menyerlahkan kecomelan Adli... :)

    BalasPadam
  3. Comelnya budak makan aiskrim tu..
    Dapat kat auntie ni memang kena cubit2 pipi tembam tu :)

    BalasPadam
  4. mesti panas time ni pasal tu kan mahen dia menikmati aiskrim yg sejuk tu...kikiki...sume gambo homel2 abang sado ni dik...dah beso sok mesti jadi ensem boy ^_^

    BalasPadam
  5. makan sambil fkir masalah negara ke adli nih? heheheh sgt menghayati betl

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.