MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Jumaat, 22 Januari 2016

Babak 1 - Misi menguruskan diri

Lokasi - Taman Tasik Cybejaya
Pakaian- Bersesuaian untuk bersukan
Watak- Lelaki muda yang gagah perkasa tetapi perut sedikit                buncit
          - Lelaki yang agak matang peneman setia yang suka               bagi semangat
          - Pelakon kanak-kanak lelaki popular penyeri filem

1. Seorang lelaki muda sedang berlari-lari anak mengelilingi taman. Sungguh gagah sidia. Dengan gaya ala-ala kpop masing-masing anak dara yang lalu berlari sambil menjeling si teruna. Si teruna pun malu-malu

2. Lelaki muda teruskan langkahnya dengan macho agar tidak nampak sumbang gayanya. Langkah diatur sebaik mungkin


3-4 Ah...sudah. naper budak kecik ni menyibuk. Sapa budka kecik yang kecoh snagat ni. Mulut tak reti diam.Kang orang cakap anak aku pulak.Si teruna cuba melarikan diri dari budak kecik yang agak popular itu. Budak!!! ko tunjuk apa tu?


5- Teruna macho itu tidak dapat melarikan diri dari budak yang tiba-tiba muncul. Lalu mereka berlari seiringan. Nampak manis gitu.Si budak kecik tu sangat suka dengan si teruna ini yang mukanya adalah muka sayangkan budak-budak.

6- Keindahan bunga menyerikan lagi pemandangan di dalam filem  ini .Jemu juga melihat si teruna sahaja.
7- Matahari semakin menghilangkan dirinya. Sangat cantik panorama itu.

8-Sesi meregangkan urat saraf. Tengok budak kecik itu. Gaya kena ada. Macam penat benar tu.

9- Semakin bersemangat mereka.Masing-masing hendak menunjukkan gaya.Gaya mana paling hebat. Budka kecik tu tunjuk apa? Sampai kesudah kami tak tahu apa yang tunjuk.

10-Gaya muka je lebih.Padahal cekak pinggang je pun.

11- Watak si kecik dan lelaki dewasa sedang berdiskusi tentang keindahan alam

12- Di dalam hati camerawoman ...hensem juga si hero filem. Macam hero tamil 
13- Pantang dipuji terus senyum meleret.Sukalah tu

14-Hero kedua menunjukkan kehandalannya. Baik-baik tangan tu baru setahun lebih je patah. Kena jaga-jaga.

15-Masing-masing dah penat

16- Aduh hero...tak cover langsung menguap tu..Penat ke ngantuk?

6 ulasan:

  1. Ending filem - semua pelakon letih pulang tapi dengan kepuasan
    Ada sambung ke filem ni Lea?
    Tengok Adli bukan main happy dpt jogging:)

    BalasPadam
  2. heheheheh camerawomen pun misi kuruskan bdn jgk ke? sbb msti dia berlari2 anak jgk mengejar watar teruna itu...

    cantik nya pemandangan kt tasik tuh... ngn bunga teratai layu di tasik mdu tuh

    BalasPadam
  3. cantik suasana kat sini lea....santai2 hah....

    eh jap2...lea buat apeeeee? takkan tak jog sekali ekekekeekek.... tapi lieya jenis mls senam...diet makan okey....so tukang jadi amik gambar je laa kalo lieya nieh...lea ni lieya rase sure join jog same nieh...

    BalasPadam
    Balasan
    1. le ajalan-jalan, pegang phone, ambik gambar tapi berpeluh jugak tau

      Padam
  4. Hahaha...hero utama tak sabar nak habis shooting 'filem'. Lama sangat. Menguap pun tak sempat nak cover ^_^

    Eh, mana pergi heroin filem ni? Takda heroinkah dalam cerita ini?

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.