MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Khamis, 12 November 2015

Kasih sejati Adli & Along

Hahaha. Nak gelak dulu boleh. Tajuk tak boleh blah.

Adli dan along….

Adli bila along ada dekat rumah kalau boleh semuanya nak along. Sampaikan bila ambik dia dari rumah pengasuh Adli ketuk pintu dan cakap assalammualaikum along walaupun along takde pun kat umah. Dia ingat along sentiasa ada kat rumah lea.Hehehe.




Along pernah duduk dengan lea dulu masa mula-mula dia kerja. Masa tu Adli dalam 7-8 bulan macam tu. Dari kecik kot dok lihat wajah hitam manis along tu. Nak kata handsome tu taklah long tapi manis ada. Larikkksss. Hahaha.





Lepas ni selalulah jumpa along sebab along bakal menyewa tak jauh dengan rumah lea. Lagilah manja dak Adli ni.


Sesungguhnya kasih sayang itu tidak mengira warna kulit. Hahaha. Larikkkksss lagi sekali.

10 ulasan:

  1. hahaha...kasih syg tak mengenal warna kulit...sungguh & percaya.....
    mesra jak depa kan.. :)

    BalasPadam
  2. hahaha betul tu kasih syg bukan pada warna kulit..lawak2..begitulah kasih syg ikatan kekeluargaan adli n along

    BalasPadam
  3. nampak jelas adli memang rapat dengan along....

    BalasPadam
  4. memang rapat kalau macam tu.... kasih sayang ikhlas sebab budak tak reti menipu

    BalasPadam
  5. wak just curious, along nih sape sebenornya? takkan adik akak lea kot., huhu2 cerr mak citer

    BalasPadam
    Balasan
    1. along ni anak buah suami. anak kakak ipar lea. kakak suami. suami akak ipar ni mualaf hindu masuk islam.

      Padam
  6. Tengok dari gambar pun dah nampak yg Along jenis penyayang pada budak
    Jadi tak mustahillah Adli rapat benar dgnnya.

    BalasPadam
  7. Haha....lea mcm tak de kaitan aje peribahasa tu hihi...
    Along ni siapa Lea? Rasanya Lea pernah cerita, tp lupa...

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.