MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Jumaat, 2 Oktober 2015

Ghulam Rasul Teluk Intan

Balik dari Kellie’s Castle tak juga terus baliknya. Singgah pulak kat Ghulam Rasul Teluk Intan. Mulanya mak mertua nak belanja cop-cop. Tanya betul-betul rupanya Chicken Chop. Hihihi. Suami cakap tak payahlah mak. Kita g Ghulam Rasul minum minum. Dah sampai bukan setakat minum je cukup pakej dengan makan sekali. Dekat Ghulam Rasul ni yang best the tariknya. Dengan sini lea tak jumpa lagi teh tarik yang sedap.
Kak ipar dengan anaknya. Order tosei ngan nasi untuk anaknya 
Mka dan kakak ipar dengan nasi kandarnya 
Maggie goreng tuan tanah kedaong punya

Toseinya ok tapi sambal ada sedikit masam 
Hantu kamera 
Keluarga kecil kami 
Budak yang order teh bunga dan milo ais. Dia sorang dua jenis air

1 ulasan:

Terima kasih atas komen anda.