MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Rabu, 2 September 2015

Bersuka ria di pantai...Adlilah yang paling seronok

Assalammualaikum semua.

Ni nak sambung cerita. Lepas keluar dari Muzium Tentera Darat, kami ke Pantai Purnama. Kalau pergi PD memang suka pergi pantai ni. Alhamdulillah orang tak ramai lagi. Yelah jam baru 1 petang. Dengan panas lagi. Lagipun air pun baru nak pasang. Adli…terus nak tukar baju. Tukarlah baju dia. Bagi dia main pasir dulu.





Kami pulak sampai-sampai, kemaskan tempat, pasang tikar, pasang khemah dan makanlah. Lapar…Bayangkan pagi memang tak sarapan. Minum air je. Boleh pulak perut tu bertahan sampai jam 1. Lea goreng mihun, sosej dan nugget je. Kak ipar bawa nais putih, ayam goreng, sayur kobis dan sambal sardine. Berselera sungguh makan masa tu.Jam 4 air dah pasang dah. Inilah masa untuk mandi laut. Lea dengan anak buah sorang tak mandi sebab malas nak salin-salin baju.




 Adli seperti biasa. Memang seronok dia mandi laut dengan abahnya. Korang tengoklah gambar dia kat bawah ni. Macam-macam fesyen gambar dia.


7 ulasan:

  1. meriahnyer main2 tepian pantai tuuu., ;p

    BalasPadam
  2. Kakak bukan geram apa tau Lea.
    Gebus betul Adli ni. Kalau dpt peluk ni best betul:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak dapat dipeluk sekarang ni kak. Bila dipeluk mulalah menjerit. Nak tidurlah, nak susulah. Nak yaklah. Alasan tak nak dipeluk

      Padam
  3. Dah lama tak ke pantai.. malas sebab takut rentung.. hehehe..

    BalasPadam
  4. meriah dh tu walaupun mcm simple tp lauk tuh sedap2 belaka...

    adli pandai posing...

    BalasPadam
  5. nampak betul adli hepy.....sebenarnye bagus lea bawak budak2 main pasir pantai nie...rangsang sensory die...lagi bagus main pasir dari dok mengadap ipad ke tab ajek......

    seronok piknik2 gini....lauk simple pun boleh jadi sedapkan...lieya pun kalo pantai malas nak mandi...air melekit2 nak ganti baju leceh.....kalo air terjun ke takpe, syok sikit sbb air die tak melekit n berpasir sgt....

    BalasPadam
  6. gambar adli yang letak 2 tangan kat dagu tu comel...macam model dah adli...

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.