MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Isnin, 29 Jun 2015

Siri Jejak Kasih : Mencari kawan yang sudah lama terpisah


Assalammualaikum. Lama betul tak bersiaran. Tahap kemalasan tu melampau-lampau. Oklah. Lea nak update hari ni. Ni abang ipar lea minta tolong carikan kawan dia yang dah lama terpisah. Dia nak sangat-sangat jumpa kawan dia ni.

Nama kawan yang dia nak cari ni AMIN. Asal orang Melaka. Pernah  bersama-sama kerja dengan abang ipar Lea di Bina kilang kain di Kuala Kangsar  pada tahun 1973. Pada korang yang mungkin kenal dan tahu di mana Encik Amin ni berada boleh hubungi abang ipar lea  Sejali Abiddin  di nombor   013-4507325.
En. Amin

2 ulasan:

  1. Moga dapatlah beliau berjumpa dengan kawan lama beliau itu semula..

    BalasPadam
  2. moga di permudahkan urusan untuk temui sahbat lama tersebut

    Jom vote blog acik di MSMW 2016 : Cara mengundi di sini

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.