MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Bercerita Bersama

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Google+ Followers

Wednesday, 10 June 2015

Bila tangan dah gatal

Bila tangan dah gatal.Godek sana godek sini telefon, haaaaaaaaaa hilang semua data dan yang paling win no telefon semua hilang. Aduh... Nasib baik no suami ingat ok. Haru betullah pagi ni. Kena hantar pm dekat FB kawan-kawan minta no telefon.

Macam-macam kena buat. Kena install balik whatsup, instagram, facebook dan messenger. Tu je yang penting yang harus ada dalam telefon. Satu kerja pulak nak install tu semua dan yang paling meletihkan nak save no telefon. Kawan-kawna  pejabat nasib baik ada buku telefon boleh salin kat situ, tapi banyak....Sabar jelah.

3 comments:

  1. lah pulak..acaner leh ilang tu lea...virus ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. entahlah.rajin sangat menggodek telefon. tersalah tekan.semua saya buang

      Delete
  2. bukan sync dalam akaun email? contact boleh recovery balik kan?

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda.