MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Jumaat, 8 Mei 2015

Marina Putrajaya

Ni cerita sabtu lepas. Dah plan dah dengan kakak ipar piknik waktu malam. Lea buat nasi lemak ok. Malam-malam makan nasi lemak. Sebab utama nak buat nasi lemak ialah nak mencuba resepi sambal tumis makcik lea bagi. Memang rasa sambal nasi lemak yang ada jual kat Sarawak. Dengan bilisnya sekor-sekor. Pergh....Selalu buat tapi tak pernah menjadi seperti yang diinginkan. Tapi kali ni dengan resepi yang betul , alhamdulillah menjadi. Suami pun cakap sedap cuma masin sikit.



Ok...dah ready dah semua nak pergi tapi hujan pulak. Nak piknik mana ni. Suami cakap takpe kita cari tempat boleh duduk. Nasib baik ada tempat berteduh. Tempat tu pulak berhadapan dengan Marina Putrajaya. Sambil makan melihat persembahan air berirama dan mendengar nyanyian lagu. Lepas dah makan semua suami ajak ke Marina Putrajaya. Dengan hujannya tapi nasib baik ada payung.

Dapatlah melihat persembahan nyanyian dan persembahan air berirama ni. Cantik sangat-sangat. Nasib baik hujan kalau tak lama juga duduk situ.

Adli seperti biasa. Hujan ke tak acara larian akan berlaku seperti biasa.



Ok shelfie sikit


Oklah. Korang layan gambar-gambar ni ye.









Kalau korang nak tahu aktiviti yang ada di Marina ni korang pergilah ke Facebook  Marina Putrajaya ataupun websitenya Marina Putrajaya. 

Kalau ada kelapangan tu bolehlah kesana ye setiap hari sabtu sebelah malam.

6 ulasan:

  1. Adli kisah apa? Hujan ke tak janji enjoy hihi...

    Jalan kalau cuaca sejuk memang best.

    BalasPadam
  2. Cantik pmandangan waktu malam...yan tak pnah picnic waktu malam..macam best je..lah tiru nie :-))

    BalasPadam
  3. Ok boleh masuk dalam list ni.. sebab jarang ke Putrajaya waktu malam.

    BalasPadam
  4. kalo malam minggu biasa, jem tak kat sana? malas nak pegi kalo kereta banyak sangat

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hujung minggu x jem.putrajaya klu hari kerja n klu ada event besar2 baru jem

      Padam
  5. menarik jugak kan aktiviti malam kat marin tu.

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.