MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Rabu, 27 Mei 2015

Bila dia dapat gitar

Suami lea ada beberapa gitar yang menjadi koleksi kesayangannya. Dulu gitar-gitar ni dia letak kat ruang tamu. Tersusun cantik je. Dia sendiri yang sentiasa dok kemas tempat gitarnya. Bila ada masa terluang tu mulalah dia memetik gitar sambil menyanyi. Sedap suara suami lea ni. Hahaha. Ada videonya. Korang tengoklah entry ni ye. Video suami main gitar Bila Adli dah ada ni gitar-gitar tersusun elok di dalam bilik tamu.

Minatnya kepada gitar nampaknya ada pada Adli juga sekarang. Bila Adli masuk bilik tamu tu Adli siap cuit tangan lea dok tunjuk gitar-gitar abahnya sambil cakap tu mie…cantik…nak ain… Ummi jawab..tak boleh main.abah marah. Yang lea Nampak dia suka nak main gitar ni bila ada orang main gitar dalam tv dia ambik kusyen panjang dan dia buat macam gitar. Ala..sian anak ummi.

Jadinya sabtu lepas suami pergi kedai Cash Conveter dekat PJ rasanya dna terjumpalah gitar plastik memang untuk budak-buadak. Warna kuning pulak tu. Harga RM39.90 rasanya. Suami call tanya lea nak beli ke tak. Lea cakap belilah. Dia pun ada masanya nak happy2 jugak. Balik-balik suami hari tu, Nampak je gitar tu Adli happy sangat-sangat. Sekarang petang-petang lepas ambik dia kat rumah pengasuh dia duduk dan main gitar tu ikut cara dialah petik gitar. Hahaha. Lirik lagu yang keluar Aku…cinta….. tu je yang berulang kali disebut. Dalam 10 minit tu mie..buku lori ana? Lori jugak yang diingatan. Hahahaha.






8 ulasan:

  1. comel je tengok aksi dia.. ;) warna gitar tu pun menarik..

    BalasPadam
  2. baju biru tu comel ...kalau ada pertandingan gambar kanak2 pasti menang nie :-))

    BalasPadam
  3. sukanya Adli main gitar ye..menurun minat ayah tu... comel jer pegang gitar tu...

    BalasPadam
  4. assalamualaikum,
    alahai comeynya!!!

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum ....

    comelnye die pegang gitar...bkn main suke lagi ye

    BalasPadam
  6. Alolo comenya.....bakal gitaris berilmu ni hihi...
    Anak okje yg sulung tu pun pandai main gitar Lea....bolehlah setakat lagu Mia Sara tu... Sedap gak layan dia nyanyi

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.