MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Rabu, 8 April 2015

Tempat untuk bergambar @ photobooth

Assalammualaikum semua.

Hari ni lea nak sambung cerita semasa perkahwinan Emi ni. Sampai-sampai kami dekat rumah pengantin dah nampak dah photobooth dari dalam kereta. Banyaknya rama-rama. Tak sabar dah ni. Sebelum orang ramai baik kita bergambar dulu.



Kreatif betul emi ni. Rama-rama tu tau dia beli. Dia dapat murah je. Beratus kot rama-rama tu. Tak sampai RM50 rasanya. Tu yang dia buat photobooth tu. Dekat pelamin nikah pun ada rama-rama ni.

Ucapan untuk pengantin pun kreatif. Selalunya memang ada buku yang disediakan. Tetapi kali ni kertas yang berwarna warni disediakan. Kita tulis dekat kertas tu dah tu kita sepit dekat tali rama-rama tu. Kreatif kan.





gambar ni dari jurugambar rasmi majlis perkahwinan Emi & Wan. Korang boleh tengok link di bawah ini. Cantik-cantik gambarnya.

Facebook

Website

Makcik-makcik emi yang over ni memang suka bergambar. Takde muka orang lain bergambar. Korang layanlah gambar-gambar ni dulu. Gambar pengantin sabar na....Kita buat step by step.


Adli sibuk dok nak ambik rama-rama ni






Gambar di bawah ni ihsan dari jurugambar rasmi majlis perkahwinan Emi & Wan.
Facebook

Website


4 ulasan:

  1. kretipnyer.... cantik jd nyer pokok tu walaupun klu mlm mesti menyeramkan dek akar2 berjuntai2 tuh...

    BalasPadam
  2. berbaloi beli tak sampai RM50 ..byk rama ramanya..

    BalasPadam
  3. kreatifnye..tapi kena berdoa cuaca baik ni..nnti rama-rama terbang lak selamatkan diri..hehe..

    @ JEMPUT SERTAI "GIVEAWAY: RINIE BORHAN"

    BalasPadam
  4. cantik...kreatif....nasib baik adli tak tarik tali rama2 tu...hehehe...

    pssst..cantik gambar2 entri nie :-))

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.