MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Ahad, 19 April 2015

Santai Dataran Gemilang

Assalammualaikim semua.

Petang ni korang buat apa? Kalau korang free korang pergilah ke Dataran Gemilang. Macam macam aktiviti ada. Aktiviti ni adalah anjuran Perbadanan Putrajaya. Unyuk maklumat lanjut korang bacalah poster di bawah ni ye.


5 ulasan:

  1. kalau dekat nak pergi jugak ni tapi sayang jauh sangat, happy weekend Mona..

    BalasPadam
  2. penah jugak pi sini. dekat jea dgn rumah..hihi

    BalasPadam
  3. seronok ye.. tapi akak mmg jarang pegi tpt2 macam ni.. sebab masalah diri lah.. kurang sihat sikit.. keinginan ada.. tp daya tak ada.

    BalasPadam
  4. Alahai...tak sempat okje nak pergi sini Lea

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.