MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Rabu, 1 April 2015

Sambil-sambil menaip di blog

Tujuan utama berblog ni adalah mengisi masa lapang (lapang sangat ke?), dah tu entry yang dibuat untuk tatapan di masa depan dan ada yang boleh dibuat rujukan. Sesekali tu ada juga sesi  luahan rasa, ada sikit-sikit jiwang-jiwangnya kat blog ni. Pendek kata macam-macam ada.

Tak terfikir pun nak buat duit dengan blog ni. Sesekali rajin juga buka akaun nuffnang yang dah didaftar sejak 2009. Tiba-tiba terkejut ada 16 CPUV iklan yang masuk. Hehehehe. Tekejut sebab tak pernah iklan masuk sebanyak ni. Yelah. Kita ni jarang-jarang  nak update. Kalau sabtu ahad lagilah. Malas tu berguni-guni.  Update blog ada masanya ikut mood jugak. Kalau mood baik tu boleh 3-4 entry sekali buat dan auto publish entry. Ada masa tu dah buka blog, dah bukak kah new post tapi tak tertatip-taip. Lagi satu takde cerita nak buat pun.


10 ulasan:

  1. Alhamdulillah...rezeki tambahan... :)

    BalasPadam
  2. Salam .Hee tak mengape mak, blog bukanlah hakmilik kekal ;p

    BalasPadam
  3. alhamdulillah rezeki jgn di tolak Mona kan

    BalasPadam
  4. @Nooriah Abdullah aah. kak.rezeki jgn ditolak.musuh jangan dicari

    BalasPadam
  5. Alhamdullilah...rezeki sempena GST..hahaha

    BalasPadam
  6. cc..wajib ajar iza pasal nak create akaun nuffnang ni. buat dari dlu x menjadi aje..sedih...:(

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.