MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Isnin, 27 April 2015

Pagi-pagi dah rumah bersepah

Awal pagi di hari Ahad. Korang tengoklah dak Adli ni. Bangun-bangun je terus carik bakul mainan dia dan sepah satu rumah. Malas dah nak marah. Biarlah dia main dari dia dok selongkar laci. Tapi memang sepahlah. Dari pintu masuk sampai ke balcony. Tapi satu dak Adli ni. Kalau suruh kemaskan dia akan kemas balik mainan dia. Tapi kena tunggu dia kemas. Kalau tak dia ngelat juga.




Siap suruh umie ambik gambar dia.

7 ulasan:

  1. Asalamualaikum..selamat pagi lea...kalau ada ank kcil memang begitulah lea. Nak dimarah bukan anak faham.. Gambar dengan minion tu cute...jelingan mngoda tu :-))

    BalasPadam
  2. seronok sbnrnya bila anak2 dapat sepahkan mainan depa tu... suka adli main samalah dgn Pa'e tu klu dah ber main mmg penuh satu rumah.. lepas main mesti suruh dia kemas sendiri, dah ajar dr kecik2 lagi..hehe

    BalasPadam
  3. Budak sihat macam itulah Lea. Biarlah dia main dah itu kan mainan dia. Setakat sepah mainan tak ada masalah. Lagi pulak cerdik pandai kemas. Bagus tu. Bila dah biasa dia pun akan faham. Cuma satulah jgn marah-marah sebab nanti mood dia hilang. Budak macam ini cerdik...

    BalasPadam
  4. cantik benda tersembunyi dalam rak kaca ikea tu. haha. pandai Adli berdeko ye. acik suka lah, ada geng. haha

    BalasPadam
  5. sel2 otak tgh berhubung tuh... samalah mcm aiyan, itu lah keje nyer time cuti... kadang mls nk kemas... pnt kite kems dia sepahkan balik...

    time dia tdo petang2 tuh baru kemas... tu pun lps dia bangun sepah baliik.... redho jelah

    BalasPadam
  6. samalah kat rumah nie....kalo kemas pun hanya boleh bertahan beberapa minit jer. lepas tu....booommmmm kapal pecah

    BalasPadam
  7. Normallah bila anak dapat mainan.. tapi lepas dorang puas main.. kena tunggu sekali waktu dorang kemas.. kalau tak.. memasing nak ngelat.. hehehe..

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.