MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Selasa, 28 April 2015

Baik betul dengan abah ye...

Hari tu pergi TESCO Bandar Putri Puchong beli barang dapur. Lalulah dekat Burger King. Adli terus tarik abah ke Burger King. Dia cuma nak makan kentang goreng je pun. Jadinya makanlah kentang goreng. Adli kalau KFC ke, MCD ke Burger King ke mesti dia nak kentang je. Yang lain memang dia tak nak. Air milo ais. Tu jelah menu dia. Kalau kat kedai makan biasa dia mesti nak sup. Tak kisahlah sup apa pun.



Jadinya ada satu ketika dia dok suap abahnya. Kebetulan lea dok rakam. So sweet. Sentimental value kat situ. Harap Adli dah besar nanti bacalah blog umie ni ye. Hihihi.


A video posted by Mon Montana (@m0nal3a_ismail) on



6 ulasan:

  1. Abah yg duduk dekat Adli. Kalau mama dekat pun mama akan Adli suap juga tu:)

    BalasPadam
  2. Comelnya dok suapkan abahnya ya.... Nasib baik emaknya tak cemburu pulak :)

    BalasPadam
  3. Moment suapkan abah dia french fries tu, mmg tak ternilai :)

    BalasPadam
  4. adli blh geng ngn aiyan dia pg mana2 msti nk milo ais... mkn ikut mood

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.