MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Jumaat, 27 Februari 2015

Hari ni kita makan kek birthday

Assalammualaikum.

Hari ni rajin sikit. Sebenarnya sibuk jugak dengan bilik fail. Tapi ambik masa sikit update blog ni. Yelah waktu rehat hari Jumaat kan panjang sikit. Lepas ni sambung balik kerja. Hari ini ada buat sambutan hari lahir bagi bahagian tempat lea kerja ni. Sambutan hari lahir bagi pegawai yang lahir bagi bulan Januari dan Februari.



Yang ni kek aiskrim coklat. Tapi sayang kek aiskrim ni dah mencair sebab salah tempat menyimpan. Peti ais pejabat tak cukup sejuk untuk kek aiskrim ni.


Kek ni pun sedap. 



Lea makan sikit je pun. Tu pun kawan yang ambikkan. Tu pun dah rasa muak sebab aiskrim dah mencair. Lagipun lea bukanlah peminat kek sangat kecuali dah rasa teringin sangat baru makan.

Jika suka entry ini like ye




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih atas komen anda.