MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Rabu, 28 Januari 2015

SELAMAT HARI JADI ADIK

Assalammualaikum semua.

Selamat Pagi. Hari ni 28 Januari 2015 dah. Sekejap je dah nak masuk bulan Februari.  Hari ni hari jadi anak buah suami merangkap anak buah lea jugak yang ke 20. Namanya Fadzlul Hadi. Tapi kami panggil adik je. Sampai Adli pun panggil adik jugak.

Malam semalam dia belanja makan. Dari hari ahad masa keluar dengan adik dia dah ajak dah. Cerita pasal keluar ngan dia hari tu nanti cerita.Best juga tempat kami melepak ahad tu. Tak taupun hari ni birthday dia. Malam tadi dia ajak acunya (lea dan suami) keluarga makngahnya dan anak-anak dan Kak Ema (sepupunya dna merangkap anak buah lea juga) pergi makan. Dia belanja.Makan dekat kedai tomyam yang selalu kami pergi dekat Taman Putra Perdana. Makanan yang diorder , siakap 3 rasa, siakap stim, tomyam, kailan ikan masin, telur dadar, udang goreng tepung, daging masak merah dan ayam goreng kunyit.Banyak juga menunya. Dah nak habis makan baru si adik bagi tahu esok birthday dia. La...terkejut juga. Orang yang sambut birthday belanja makan. Terima kasih ye dik. Ada rezeki makcu dan acu belanja makan pulak ye.

Ni la orang yang belanja makan semalam.
Terima kasih ye adik.
Makcu doakan semoga adik dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan sihat-sihat selalu.
Jodoh tu nantilah ye.Awak muada lagi.
Simpan lu duit banyak-banyak.

First time sepanjang lea dah duduk dekat taman ni dah sembilan tahun lea bergambar dekat kedai ni.
Hahaha.Rasa pelik disitu. Takpe demimu adik. Hehehehe.

Kalau suka entry ini boleh like ye.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih atas komen anda.