MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Bercerita Bersama

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Google+ Followers

Thursday, 29 January 2015

LEPAK TENGOK KAPAL TERBANG

Ni cerita ahad lepas. Alkisahnya...tak tau nak pergi mana bawa anak. Nak pergi taman, hari sabtu tu dah pergi. Nak pergi shopping mall, malaslah pulak sebab takde nak beli apa pun. Nanti kalau pergi entah apa-apa yang dibelinya. Jadinya suami ajak pergi tempat rahsia.Tengok kapal terbang. Hahahaha. Macamlah tak pernah tengok kan. Naik pun pernah. Ni suami cakap kalau kapal terbang lalu kita macam nak ngelak. Macam mana tu.Ok... akhirnya pergi bawa kakak ipar dan anak-anak buah.


Ok...kita dah sampai dah. Betul-betul di tepi KLIA 2. Pergh...memang dekatlah tengok kapal terbang mendarat dan kapal terbang naik. Seronok nengok tak sampai dua minit ada yang naik ada yang turun. Dah tu KLIA dan KLIA2 bersebelahan pulak tempat turunnya. Kadang-kadang dua kapal terbang turun serentak.
Adli memang seronoklah. Tapi ada masanya abah...takut............ hehehe. Ada jugak benda ditakutnya. Ingat berani sangat ye Adli.


Tempat ni ramai yang tak tau. Sebagai buktinya. Jalan lengang. Adalah 2-3 buah kereta lalu. Siap boleh bergambar tengah jalan . Tengok tu anak buah lea tengah nak berposinglah tu.


Tadi dekat KLIA 2 kan. Ni pulak dekat dengan KLIA. Pergh...kapal terbang lalu atas kepala tu. Tengok gambar di atas. Kapal terbang tu macam nak menuju ke arah kita. Kapal terbang dan mendarat baru rasa anginnya. Sejuk sangat time tu. Kalau korang perasan ada  dua lagi kapal terbang dibelakang menunggu masa nak mendarat. Cadangnya sabtu ni nak pergi lagi. Nak posing baik punya. Boleh macam tu. 

Kalau suka entry ini boleh like ye.



29 comments:

  1. ala..ni belah mna ni??slalu lepak dlm KLIA2 je..haha ujung mggu ni nk gi tgok2 lah tmpt ni..

    ReplyDelete
  2. Macam mana nak pergi tempat ni kat belah mana ye

    ReplyDelete
  3. Hi. Boleh bagitahu mana tempat ni? Terigin sangat nak pergi

    ReplyDelete
  4. @Tanpa Nama boleh tinggalkan emel untuk saya hubungi tak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh email kat saya tak..mcm seronok utk bawa anak2 jalan..dah xtau nak bawa pergi mana dah d hujung minggu..alimin1230@gmail.com

      Delete
  5. kt area mana ni ek...cam best je...tringin nak pergi

    ReplyDelete
  6. best kan dpt tengok kapalterbang dari dekat

    ReplyDelete
  7. Boleh twu tak tempat ni dekat mana ?

    ReplyDelete
  8. Wahhhhh.. Bestnye.. Dari dlu aim xpernah dpt.. Email gak kat sy location.. ko_pak@yahoo.com ye..

    ReplyDelete
  9. Boleh emelkan kan sy x lokasi nie...mizie3666@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. Boleh th tak belah mana yer lokasi nie dah 2,3 kali pegi cari xjumpa...boleh email sy tak lokasi tempat ni... mridzuan_82@yahoo.my

    ReplyDelete
  11. Hi..boleh emailkan kepada saya lokasi tpt ni x?ni email saya: shamsiah1988@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. Salam. Harap saudari sudilah untuk berkongsi lokasi ni :) @usamahmuein@gmail.com

    ReplyDelete
  13. Jika sudi kongsi lokasi dengan saya di 019-2586070(Whatsapp)

    ReplyDelete
  14. salam,, nak mintak tolong share kan location, macam best j... nasuha4255@gmail.com

    ReplyDelete
  15. boleh tahu cmne nk ke lokasi ni..cri x jmpa2..
    nr.shahirah8@yahoo.com .. terima kasih

    ReplyDelete
  16. email kat mne tmpt 2 ...mayon6487@gmail.com

    ReplyDelete
  17. boleh tau cam ner nk ke lokasi ni x? puas cari tapi x jumpe2 lagi.. tashadiana@yahoo.com

    ReplyDelete
  18. Kt mn ye tpt ni? Kalau sudi bleh sapa2 share location kt 0123455603. Tq

    ReplyDelete
  19. anyone yang dah pergi boleh share juga? kami tgh stuck nie 😅

    ReplyDelete
  20. anyone yang dah pergi boleh share juga? kami tgh stuck nie 😅

    ReplyDelete
  21. Kat mane ea, share lokasi please
    necromency_jo85@yahoo.com

    ReplyDelete
  22. Mane tmpt ni... sila share... safrinamdnoh@gmail.com

    ReplyDelete
  23. Asalamualaikum , boleh saya tahu kat mana tempat ni. Selalu teringin nak tgk kapal terbang. Tolong share location boleh? Ni emel saya: oklah30@gmail.com terima kasih banyak banyak.

    ReplyDelete
  24. sy nak tau location tgk kapal terbang landing : 0133753354 wasap

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda.