MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Khamis, 1 Januari 2015

Cara senang download video Youtube

Assalammualaikum.

Lea suka rancangan Running Man. Tapi kadang-kadang tak sempat nak nengok dekat TV. Jadinya download jelah. Cara senang nak download video dekat Youtube.

Mula-mula korang bukaklah video apa korang nak tengok dekat Youtube.Dah tu korang copy url video tersebut seperti yang di dalam petak merah.

Selepas tu korang buka website ni Computer Hope


Dah tu korang masukkan url yang korang copy dekat youtube tadi dekat ruang yang lea petakkan merah tu.

Dah tu klik download video

Akan keluar page ni. Korang pilih dan kliklah nak saiz mana.

Tada…Proses download akan bermula.


2 ulasan:

  1. Terima kasih share. Saya mmg dari ritu nak carik tempat untuk download video yg sesuai. Dulu ada try YouTube Video Downloader tp quality dia tak memberangsangkan langsung

    BalasPadam
  2. Alahai... saya baru je cuba tadi tapi tak boleh :(( Dia suruh install apa entah tadi

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.