MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Selasa, 9 September 2014

Corat coret pagi 090914

 Assalammualaikum semua.

Lama betul dah tak mencoret di blog kesayangan ni. Bukan takde cerita , ada..tapi sebenarnya penyakit malas yang sangat-sangat.

9 September 2014-SELASA

Seperti biasa rutin menghantar Adli kerumah pengasuh. Sampai rumah pengasuh, dia cakap suami call cakap suami takleh buka mangga motor sebab kunci ada dekat lea. Hah…kena baliklah macam tu.  Sampai-sampai rumah suami dah tunggu. Berlari-lari ambil kunci nak buka mangga kunci motor. Rupanya dia tersalah ambik kunci.Dia ambik kunci pendua bilik-bilik dekat rumah. Dalam hati ni, Tuhan je yang tahu betapa geramnya hati ni. Kalau salah kitalah kan membebel dia macam mak nenek. Ni ni buat muka tak bersalah je.Tapi hari ni lea boleh tenang setenang-tenangnya. Tapi lepas tutup pintu kereta nak memulakan perjalanan ke tempat kerja membebel sorang-sorang dalam kereta. Biar terluah semua rasa geram tu. Hahahaha. Di pikir-pikir balik rasa bodoh pun ada gak. Entahlah. Yang penting hari ni nak bagi tahu lea dah lambat dua minit masuk kerja. Suami pulak punch in jam 7.23 pagi. Lea pulak 7.32 pagi. Adui….janganlah sampai 3 kali bulan ni. Sampai memo nanti…

Ni lea sertakan gambar hari raya lepas.Langsung takde entri pasal sambutan aidilfitri lepas. Sambutan aidilfitri tahun ni biasa-biasa je. Serba sederhana. Baju pun tak tempeh.Baju untuk pakai time adik kahwin hari tu pun elok lagi.







1 ulasan:

  1. Kok dimana sih?kayaknya di surabaya..gue kepingin banget ama itu budak

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.