MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Rabu, 21 November 2012

Tetamu ADLI

Lama benar dah rasanya tak update blog kesayangan lea ni. Lea sangat-sangat sibuk semenjak dua menjak ni. Dengan kerja di opis , di rumah lagi lagi dengan adanya ADLI sekarang. Deepavali lepas ADLI dikunjungi teman baik lea Maya dan keluarga. Kesian mereka dok tunggu lama sebab time tu lea dekat TESCO. Dok beli barang sikit. Maya sampai dekat rumah ADLI dok tido je. Tak kisah pun dengan orang datang nak melawat dia. Adli....Adli. Lepas menyusu, kenyang, lenalah dia.



3 ulasan:

  1. Meriah hidup bila ada anak, kan Lea? :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aaah kakchik. rasa rindu dekat dia je dah sekarang

      Padam
  2. seronokkan bila ada baby..bila tinggal asyik teringst jer

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.