MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Selasa, 23 Oktober 2012

Makan-makan je

Sejujurnya lea akui, dapur di rumah sudah lama  tidak berasap.Kesian ngan suami lea. Isterinya asyik ajak makan dekat luar je.Ada je makanan yang ingin di makan tetapi susah dan mengambil masa yang lama untuk di masak. Alah... 2 orang je pun kan.Jadinya makan dekat luar jelah.

Pagi sudah semestinya kedai mamak menjadi pilihan. Roti canai kosong dengan teh tarik memang menjadi pilihan. Tengahari tengoklah yang mana menjadi pilihan dihati..

Tapi...suami dah cakap bila baby Adli dah  ada dekat rumah di Puchong ni takde makan-makan di luar lagi.Sekali sekala je boleh. 

Dengan yana makan-makan dan minum-minum di kedai mamak



Dengan mak mertua dan kakak ipar di Fish Market

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih atas komen anda.