MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Rabu, 4 April 2012

Sugar Bun

Bila balik ke Kuching ini adalah makanan yang lea cari. Cuma ada di Sugar Bun. Memang selalu merindui Three Layer Tea dari Sugar Bun. Nasi dengan filet ikannya memang menjadi pilihan lea dari dulu lagi.Rasanya sentiasa sama dan tidak berubah.Sesekali balik itulah masa nak makan pun kan. Tapi yang hairannya makan sekali je cukup.Takde pulak nak mengulang makan.




2 ulasan:

  1. Kakcik pernah masuk dan makan hanya sekali di SB ni...

    BalasPadam
  2. kat semenanjung sikda SB nak kak? asanya la hehe

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.