MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Selasa, 24 April 2012

Bakar...bakar.......dan bakar

Cerita ahad lepas jugak tapi disebelah malam. Suami n the gang dok collect2 duit dan buat bakar-bakar ikan dan ayam. Kami orang perempuan memang tak masuk campur pun. Merekalah yang dokgi pasar borong selangor ,shopping barang, siang , basuh dan perap semua mereka yang buat. Kami yang perempuan memang jadi mem besar hari tu. Bawak perut dan mulut je pergi. Sedap sangat bila ikan dicicah dengan air asam yang sangat-sangat pedas tapi sedap sampaikan berhingus lea dok makan. Memang powerlah air asam en.fendi buat. Semua dok komplen pedas tapi habis jugak air asam tu.

Memang tak boleh dipisahkan En.Sham dengan BBQ ni....

Yang baju hijau nilah En.Fendie yang buat air asam yang super pedas tapi sedap.....

Anak dua' fendie ' yang mulutnya tak reti diam.Ada je celotehnya dengan acik mona.

9 ulasan:

  1. Seronok bila dapat jiran2 mcm ni. Di tempat kami ni dah lama juga tak buat bakar2 ni. Ada juga saya cadangkan kpd emak Adam rumah kami jadi hos tapi belum tercapai lagi cita2 tu.

    BalasPadam
  2. waaa nie sungguh2 bakar nie ..
    banyakk tu ikan ! .. meriah sungguh .. ;))

    BalasPadam
  3. kiut biak ya kak....rambutnya kiut...

    nyaman eh...lamak dh x bbq

    BalasPadam
  4. baru je buat bakar2 ni dgn family masa pergi mandi manda kat air terjun chamang hari tu.. mmg best bakar2 ni

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.