MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Bercerita Bersama

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Google+ Followers

Saturday, 4 February 2012

Sangkut lagi nama lea. hehehehe

 

Masuk kali ni dah 3 kali nama sangkut dekat contest di  blog http://www.eqbalzack.com/ ataupun lea lebih senang nak panggil dia abang eeq. Tapi untuk kali ni bukan contest cuma kita bagi komen sekreatif mungkin untuk mendapatkan fridge magnet limited edition dari abang eeq ni. Sekadar untuk mencuba sebenarnya dan tak sangka tersangkut jugak nama kali ni.Alhamdulillah.Rezeki.Susah nak dapat tu.Takkan ada di jual di mana-mana. TQ Abang eeq kerana pilih  lea walaupun guna nama SHAM LEA. Hahaha.Gabungan namaku dan suamiku sayang.Kalau korang rajin terjahlah blog abang eeq ni.Best blog dia ni.Gambar-gambar pun cantik.


7 comments:

  1. wah... best la kak lea dapat hadiah dari abg eeq.. share2 juak la ngan kmk..hihi..
    Selamat berkenalan juak.. :):)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mun banyak boleh juak share, tok sigek jak tok...hehehe

      Delete
  2. Replies
    1. hehehe.tq kak.tak sangka lak kali ni sangkut jugak

      Delete
  3. congrats..rindok ati dpt adiah....yeyyyy

    ReplyDelete
  4. salam kak...mek tag ktk kt kontes di debah:

    http://umikasum.blogspot.com/2012/02/best-photo-contest-by-akinamar.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda.