MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Sabtu, 4 Februari 2012

“BEST PHOTO CONTEST” by AkinAmar.

Lama dah rasanya lea tak buat TAG ni.Tapi hari ni lea telah di tag seorang kenalan baru  YUMIDA . Ok.

Syarat penyertaan adalah seperti berikut.

1.Buat satu entry yang bertajuk "BEST PHOTO CONTEST" by AkinAmar

2.Letakkan banner contest di atas dalam entry korang tu dan linkkan terus ke entry contest ini.

3.Paling penting, upload gambar yang korang rasa paling best yang menggembirakan korang dan Lengkapkan slogan " Saya rasa gambar saya best kerana ..................."

4.Follow blog akin bagi memudahkan korang untuk mengikuti perkembangan contest ini.Tapi tiada sebarang paksaan ya.

5.Hah, korang jangan lupa pulak linkkan entry korang di ruangan komen ok.

6.Tag tiga orang kawan korang dan makesure diaorang tahu la.Baru meriah you'll.hee

7. Korang dialu-alukan memberi pandangan tentang blog picican akinamar ni.(Ini kalau rajin, tidak wajib ye kawan-kawan;)

8.tarikh Tutup Penyertaan: 03 March 2012/12.00 pm

Gambar yang saya pertaruhkan ialah.....................


 Saya rasa gambar saya best kerana lea dan kawan-kawan sangat seronok apabila berada di SPINNER ini. Tiada perasaan takut, malah kami bergelak ketawa apabila ianya berpusing.Sangat seronok apabila bercuti bersama kawan-kawan sebegini.

Jadi lea nak tag kepada











6 ulasan:

Terima kasih atas komen anda.