MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Selasa, 6 Disember 2011

Tukang angkat hadiah orang kahwin

Ni antara hadiah kahwin yang Intan dan Amin dapat.
Banyak sebenarnya.
Jadi selepas majlis kahwin lea tolong mengangkat hadiah2x kahwin ni untuk di bawa ke rumah di Taman Sri Puteri Skudai.
Penuh jugak seat belakang dan bonet kereta.
Seronokkan dapat banyak hadiha kahwin ni.
Time dia dulu lea banyak dapat set gelas, set cawan dan cadar. 

6 ulasan:

  1. Masa kakcik kahwin dulu pun, hadiah yang popular adalah gelas kaca. Sekarang dah terbalik, pengatin bagi cawan/gelas pada tetamu. :)

    BalasPadam
  2. Masa buka hadiah tu saat yg menyeronokkan bagi pengantin baru dan sanak saudara yg hadir.

    Tapi kalau asyik dapat set gelas dan set cawan tentu ada yg hadir pada acara membuka hadiah itu akan teka kotak berikutnya adalah set gelas atau cawan juga.... huhuhu

    BalasPadam
  3. TIME BUKA HADIAH PLG BEST.. BUKA RAMAI2 DGN FAMILY KECOH RUMAH DIBUATNYA

    BalasPadam
  4. @munnahehehehe.betul tu munna.ada tu cakap terus.kalau tak nak bagi kita je

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.