MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Jumaat, 2 Disember 2011

Putu bambu sedap.....


Lokasinya juga di Ayer Hitam.
Sangat famous di sini.
Sebungkus RM2.50 ada 6 putu di dalamnya.
Sangat sedap di makan semasa panas.
Tengok pekerjanya...sangat sporting time lea ambik gambar.
Kalau ke Ayer Hitam jangan lupa singgah ke

PUTU BAMBU SPECIAL
JURIAH AIR HITAM

11 ulasan:

  1. lama dah tak makan ni... makan panas2 mmg sedap ni

    BalasPadam
  2. ayer hitam mana ni? kalau johor leh gi cari.. area mana..?

    BalasPadam
  3. @Rozitadari tol nak ke air hitam tepi jalan je.sebelah kanan.

    BalasPadam
  4. putu bambu world pun nyaman juak..kmk selalu meli kat kajang..otw ke tesco ya...

    BalasPadam
  5. putu bambu sedap..suke mkn...baru2 ni pernah cuba putu bambu pandan...sedap upernye..jakun..sebab xpernah try yg perisa

    BalasPadam
  6. hi kakmon....saya baru je upload pics kat blog masa gi makan putu bambu juriah. Kebetulan shopping2 kat Air Hitam. Rasa putu dia memang the best!!
    Senang2 tu singgah la yer blog saya di www.blogmakanbest.blogspot.com topik sini pasal makan, makan dan makan...tak de topik lain hehe.
    Dan kalu sudi tu follow ye blog saya TQ TQ

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.