MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Khamis, 10 November 2011

Berjumpa teman di Taman Warisan


Assalammualaikum semua.
Rasanya lama benar tak update blog kesayangan ni.
Sibuk sangatlah.
Lepas raya ada buat korban dekat opis.
Dah esoknya meeting pulak kat Putrajaya.
Esoknya pulak dok buat kerja yang dah ditinggal 2 hari.
Esok pulak...dup..dap..dup...dap..berdebarnya rasa dihati sebab kena bagi taklimat kepada peserta yang nak kursus.
Pertama kali tu....Setelah 5 tahun meninggalkan tugas memberi taklimat dekat peserta.

Ni cerita hampir 2 minggu lepas.
Berjumpa kawan yang dah lea anggap sebagai seorang kakak.
Dulu sama jabatan di Putrajaya tetapi dia mintak tukar balik Kelantan.
Bila dia bagi  tahu dia nak datang sini seronoknya rasa dihati.
Rindu nak jumpa.
Rindu nak dengar celoteh dia sebab dia suka bercakap.
Susah benar kita nak cut bila dia dah bukak mulut.
Kak Ja......
Jadinya lea ngan suami berjanji nak ambik dia dekat Presint 9.
Lepas tu kita sarapan dulu ye dekat WARISAN.
Kak Ja ambik nasi kukus.
Lea pulak ambik nasi lemak.
Dan En.Sham kita pulak makan mi sup je...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih atas komen anda.