MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Bercerita Bersama

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Google+ Followers

Saturday, 15 October 2011

Menu di pagi sabtu

Hari ni , pagi-pagi dah goreng mihun singapore.
Nasib baik rencah-rencah untuk memasak ada dalam peti sejuk.
Jadinya satu harilah kita makan mihun singapore sebab en.sham diet tak makan nasi.
Jadinya pn. punya blog ni malaslah nak masak nasi sebab makan sorang.
Tapi esok kena masak nasi jugaklah...
Sebab dalam peti sejuk ada ikan patin.
Nak buat masak tempoyak....
Pergh.....mesti best ni......

6 comments:

  1. terliur gak tengok mihun ni..tapi ikan patin akak tak makan.

    ReplyDelete
  2. Aaa... Feveret food time pagi sabtu...

    ReplyDelete
  3. @SoLy SoLiciousalhamdulillah.berasa jugak masinnya.hehehe

    ReplyDelete
  4. @whitecappuccinosaya suka makan ikan patin.memang fav. saya n suami

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda.