MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Khamis, 8 September 2011

Pandai betul dia posing.....

Time ambik gambar family di studio, suka nengok adik lea ni posing
Kalaulah lea boleh posing macam si masz ni.....
Posing ni kena ada bakat jugak kot.
Taklah macam kayu je....
Adik bungsu kesayangan.
21 tahun dah dia.
Sekejap benar rasa masaa berlalu.
Dulu time dia kecik , lealah yang menjaga dia.
Anak bungsu...biasalah kan.
Manja...dan ada itu batu kepala dalam.
Degil sikit......
Tapi boleh kontrol lagi tu...
Kalau rajin tu bolehlah ke blog adik lea ni..





2 ulasan:

Terima kasih atas komen anda.