MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Sabtu, 10 September 2011

Minum pagi bersama.....

Pagi 5 Syawal.
Petangnya kami akan balik ke KL.
Jadinya pagi tu minum bersama keluarga.
Mulanya mak tak nak ikut.
Ada je alasannya.Jadinya mintak tolonglah MR.SHAM pujuk mak.
Mr.Sham dengan muka seposennya, muka simpatinya...pun memujuk mak.
Power betul dia part memujuk.
Anak mak sendiri pun tak boleh nak pujuk.
Ayat tak boleh blah...
"Jomlah mak...petang ni kami nak balik dah...ni jelah masa kita nak berkumpul"
Nama pun 5 Syawal...Kedai pun banyak yang tutup lagi.
Berpusing jugaklah nak mencari kedai...
Nasib baiklah RAMAI CAFE bukak ....
Bolehlah makan laksa sarawak kegemaranku.
menunggu pesanan masing-masing

amir..kesayangan kami dengan mak

Pengantin baru yang tak berapa nak baru.


Masing-masing nak tunjuk jam dan gelang besar

Taulah jam baru beli.....

Muka lapar ni.....

Laksa Sarawak ni kalau didletak sambalnya baru kick.
Lea, masz dan amir order laksa.
Keduanya tak berani makan udang.
Dua2x bagi udang.Lea makan 9 ekor udang pagi tu.
Takut jugak sebenarnya....
Nasib baik tak merah-merah dan bengkak-bengkak muka....




1 ulasan:

Terima kasih atas komen anda.