MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Jumaat, 30 September 2011

Cerita tentang seorang budak kecik....

Amirul...anak bujang kak shar.
Teman diopis lama yang masih berhubung lagi.
Mula-mula jumpa mirul ni masa pergi family day opis lama di A FAMOSA RESORT MELAKA.
Time tu pun jabatan ada buat kursus sekali.
Jadinya semasa kursus , suami leahlah yang menjaga si Mirul ni.
Time tu rasanya mirul ni berumur dalam empat tahun kot.
Tapi budak kan....
Sampai sekarang pun dia amsih ingat dengan uncle nya tu.
Siap nak mandi kat swimming pool kat umah uncle.
Bila pergi rumah kak shar ahad lepas, dia dok senyum senyum je tengok uncle shamnya.
Nak tergelak pun ada.....
kenangan bersama kak shar , maya dan mirul 
mirul ni tak takut ngan orang.
time main air dekat theme park.suami yang dok menjaga mirul 
cantikkan gambar ni 
gambar ahad lepas. suami dan mirul.
sori kak shar ambik dari FB kak shar

2 ulasan:

Terima kasih atas komen anda.