MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Isnin, 12 September 2011

Bila lama dah tak jumpa....



Rasa seronok bila dapat berjumpa dengan mereka semua ni.
Terima kasih ecah sebab jemput kami di rumah terbuka.
Ada nasi minyak dan mihun goreng.
Pergi rumah ecah memang cari mihun goreng sebab sedap.
Dulu ecah selalu bawak mihun goreng air tangan maknya ke opis.
Tapi time g rumah ecah hari tu makan nasi minyak dulu sebab dah lapar sangat.
Mihun ambik jugak sebab lama betul dah tak makan mihun mak ecah ni.
Sedap seperti dulu jugak.
Kak zah dan ina manap macam berisi sikit.
Maya memang berisi pun.
Hihihihi.
Insyaallah nanti nak buat open house nak jemput mereka jugak.
Time nilah nak berjumpa pun kan...

6 ulasan:

Terima kasih atas komen anda.