MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Jumaat, 5 Ogos 2011

MasterChef Australia Season 2

Ni antara rancangan fav.lea.Tengok berulang kali pun tak kisah.
MasterChef Australia season 2.
Semua dah tau pemenangnya kan.
Yelah sebab ni pertandingan tahun 2010 lepas.
Kita je lambat dapat siarannya.
Yang buat lea tertarik sebab ada 2 pesertanya kalau masak mesti ada ciri-ciri Asian sikit.
kadang-kadang dah macam makanan Malaysia.
Mereka ialah ALVIN QUAH dan ADAM LIAW.
Lea search dekat internet rupanya mereka ada latarbelakang Malaysia jugak.
Jadi tak hairanlah kan.
Seronoklah jugak tengok....
Boleh cilok sikit-sikit resepi dan skill memasak mereka.
Minggu ni adalah minggu akhir.
Tak sabar nak tengok episode terakhir.
Walaupun dah tau sapa yang menang.
Nak tengok mereka masak apa sebenarnya.

ADAM LIAW

ALVIN QUAH

2 ulasan:

  1. baruk nangga minggu lepas..tp bukan yg tuk, orang lain..mungkin baru kali..kamek sik ikut, just bukak TV, n tertangga..hehe.jarang mek nangga TV kat situk, berhabuk jak TV mek kat umah..huhu

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.