MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Bercerita Bersama

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Google+ Followers

Friday, 5 August 2011

Kek V8



Bukan untuk juala hari raya ye.
Ni adalah kek tercantik yang pernah lea lihat.
Dengan warnanya yang putih bersih.
Ada gula yang dibuat seperti kristal di atasnya.
Ada bunga cantik yang di perbuat dari coklat putih.
Ini ada hasil tangan ADRIANO ZUMBO.
Kek ni lea nengok dalam MASTERCHEF AUSTRALIA SEASON 2.
Kesemua 6 peserta dalam pusingan tersebut tidak dapat membuat kek secantik ini.

Nak tengok hasil dari air tangan di ADRIANO ZUMBO ni korang kliklah link di bawah ni ye..

http://adrianozumbo.com/

4 comments:

  1. cantiknya kek tu putih dan suci bersih je melihatnya

    ReplyDelete
  2. Rasa nak mkn pun syg.heheRasa nak mkn pun syg.hehe

    ReplyDelete
  3. @munnatulah munna.colournya cantik kan?

    ReplyDelete
  4. @KiKiHanakOyalah kiki.rasa sayang nak makan nak.

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda.