MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Jumaat, 22 Julai 2011

WAKTU REHAT DI HARI JUMAAT

Time rehat hari jumaat panjangkan?
2 jam setengah bagi yang kerja gomen.
Korang buat apa ek?
Kalau kat putrajaya dulu, tempat yang semestinya penuh ditgh jumaat ialah ALAMANDA.
Sampai nak makan pun penuh je tempat makan.
Ada yang shopping, ada yang sekadar window shopping dan ada yang cuma nak pergi makan.
Betulkan?

Sekarang ni lea dah dekat PKNS Shah Alam.
Lagilah dekat nak gaji ni dah ada jualan dekat bawah tu.
macam-macam fesyen baju yang ada.
Nak cari makan pun ok jugak.
Kalau dah jemu dengan PKNS , jalan kat belah belakang ada SACC MALL.Kalau tak nak, jalan kat depan sikit ada PLAZA ALAM SENTRAL.
Lagilah dekat nak raya nanti.Macam-macam jualan yang ada.

Tapi hari ni pulak, tak jalan-jalan pun dekat bawah.
Cuma online je ni.
Wat blogwalking.
Jauh jugak dah rasanya jalan ni.

6 ulasan:

  1. tak pernah keluar masa rehat jumaat... selalu jalan2 kat blog je...

    BalasPadam
  2. munna klu jumaat selalunya balik rumah lea... rumah dekat je

    BalasPadam
  3. @Rozitalea pun sama ita.kadang2x malas nak keluar.jalan2 kat blog je

    BalasPadam
  4. kak mona duk shah alam memang best jalan2 kat sna lagi2 dekat dgn shopping mall bukan 1 tapi 3!!! hehehe,,adik sedara rina keja kat alam sentral...managment MRCB...dia handle dalam alam sentral....

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.