MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Rabu, 13 Julai 2011

NAMPAK CERIA JE....

Sebenarnya takde apa pun.
Saja je letak fresh flowers dalam bilik.
Letak rose je pun.
Beli bunga dekat bawah dengan vasenya sekali.
Saja nak menceriakan bilik.
Nampak muram je semuram tuan punya bilik.
Dah ada bunga ni boleh senyum je.
Senyum sampai ke telinga. :-)
Selamat Pagi Semua.
Semoga pagi anda pun seceria pagi lea hari ni.
Dan harapnya sampai ke petang.

4 ulasan:

  1. Wahhh,

    BERSIHnya...tahniah.

    (Ini betul-betul bersih...bukan cobaan)

    BalasPadam
  2. best mona dah ada bilik lok.mek orang disitok masih juak kekurangan tempat

    BalasPadam
  3. @ahmad humairi ye cikgu.memang betul2x bersih.tapi bila petang, berselerak jugak cikgu.

    BalasPadam
  4. @mummysyafie adui kak nor, semua benda masuk bilit ya kak nor.dah mcm stor juak dah

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.