MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Sabtu, 30 Julai 2011

Dia Datang............

Done!!
Tiket untuk adik bungsu lea dah dibooking dah n confirm pada 17 Ogos 2011 KCH-KUL.
Balik kuching sama dengan lea pada 27 Ogos 2011 untuk sama-sama balik menyambut hari raya di KUCHING.
Balik kerja terus pecut ke LCCT ambik dialah nanti.
Alhamdulillah...
Nak jugak mas datang rumah kakak.
Hehehehe.
Leh kita shopping raya sama-sama ye masz.
Baju raya dia pun lea tak beli lagi.
Biarlah dia sendiri yang pilih.
Lagi elok kan.
Yang pasti pada masz, di tanggung beres....
Hehehehe.
Cakap jugak kat dia.
Dekat sini berbuka lewat tak mcm di Kuching 6.30 petang dah berbuka@sungkei.
Dia cakap takpe, dia nak merasa berpuasa di sini.
Macam tu lah....
Good girl....hihihihi

adik bungsu lea.
time ni tgh tumbuh jerawat dekat hidung dia.
hihihii.
single n available lagi ni. heheheh

2 ulasan:

  1. Hoho... Best eh dapat shoping sinun... Geram juak asa ati nak turun KL kejap g shopping...

    BalasPadam
  2. @AmirFX pergilah...mun tgh minggu ada tambang murah bah

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.