MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Rabu, 20 Julai 2011

BILA AUDIT DATANG........

Bila audit datang ke opis....
Rasanya sibuk lebih dari biasa.
Dokumen semua kena sediakan.
Kalau lengkap takpelah.
Kalau tak lengkap..
mcm mcm soalan nak dijawab.
Kalau betul jawapan takpe.
Kalau salah?
Makan dirilah nampaknya...
Tulah....
Apa apa pun kerja kena settlekan semua.
Jangan bila audit nak datang, barulah nak update semua.
Tapi bila last minit esok nak datang hari ni bagi tahu mcm mana?
Ready mana yang ada jelah.
Audit oh audit........

6 ulasan:

  1. kat sini pun ader audit esok...huwaaaaaa....

    BalasPadam
  2. audit???
    hurm...
    cheqna dah lepas dah...
    kena gak 3 ncr..
    huhuhu

    BalasPadam
  3. audit mmg ramai yg tak gemor, ye tak ? ayu punya audit plak... en suami yg audit, lg dahsyat soklan dr juruaudit biasa... hehehehe......

    BalasPadam
  4. @ayushidaaah.ramai yang tak suka bila audit nak datang

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.