MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Isnin, 14 Mac 2011

NASIB BAIK....

Dalam perjalanan ke SUNGAI SIPUT dari KAMPAR, kami singgah dekat Kuala Kangsar dari sebelah keluarga biras.

Dah sampai dekat sebuah rumah kenduri ni.Temanya ungu.Dah parking, dah turun dari kereta, dan nasib baik rumahnya di bawah bukit.Abang ipar dah call dah kat mana.Dia tanya dekat mana?Suami cakaplah dah sampai.Dia cakap mana?Tak nampak pun.Sudah....kami dah sa;lah rumah.Nasib baik kami tak sampai lagi dekat rumah pengantin.

Lucu benar rasanya.Kalau dah sampai, dah duduk, dah makan, kalau org tanya cakap jelah kawan pengantin.


mak n mak mertua

susana



nilah pengantin yang betulnya

4 ulasan:

  1. kalau time kenduri tak kisah dah klu salah rumah pasal org ramai, org tak kenal sgt ... kata je rombongan pengantin lelaki diaorg percaya je...

    BalasPadam
  2. hehehhe..boleh indah salah rumah..
    lea..kmk ada tag contest utk ktk..

    BalasPadam
  3. @munna yelah munna.nasib baik tak salah rumah

    BalasPadam
  4. @umie yalah.nasib bait agik. ok....mun mek free mek molah tag ya k

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.