MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Khamis, 24 Februari 2011

TAK SABARNYA

Settle sudah booking flight untuk mak dan pak datang.
Tak sabarnya tunggu 10 hb ni.
Mereka dekat sini sampai 27hb.
Jadinya 17 hari mak n pak kat sini.
Boleh bawak mereka balik kampung jumpa besan.
Mak pun teringin dah nak jumpa besan.
Lama dah tak jumpa besan.
Rindu sangat sangat kat mak dan pak.
Banyak tempat dah plan dah bawak mereka jalan-jalan.
Yang penting mak nak ke TAIPING.
Tempat dia time muda remaja dulu.

Puas pujuk mak suh dia datang sini.
Last-last termakan pujuk jugak.
Yelah sesekali biarlah mereka datang sini.
Bagi mereka jalan-jalan kat sini.


6 ulasan:

  1. wah...best eh..ada juak org datang melawat...

    BalasPadam
  2. wah pegi cuti2 Malaysia yer,
    best tue...

    wanie pun x sabar nak pegi bercuti nie,
    hihihihi

    BalasPadam
  3. Mak pak kmk nak g Miri hujung bulan tok... P kmk sik d embaknya...

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.