MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Isnin, 7 Februari 2011

PI KERJA DAH

Hari isnin macam biasa, kemalasan sedikit melanda.
Tapi dah kerja, dah tanggungjawab kena pergi jugak.
Kerja macam biasa. Tak banyak tak sikit.

Semalam balik nasib baik tak kena jam teruk.
Dari Teluk Intan ikut jalan lama melalui Bidor, Sungkai,Slim River dan Tanjung Malim.
Nasib baik tak jem teruk.Cuma dekat Bidor dan Sungkai je bergerak perlahan itu pun sebab trafik light,

Dari Teluk Intan jam 12.30 tgh sampai dekat Puchong 4.30 petang.
Kalau selalu dalam dua jam lebih je. Ni lambat jugaklah.
Takpelah janji sampai kerumah dengan selamat.

14 ulasan:

  1. meh turun bawah tengok keje menimbun...:P

    BalasPadam
  2. kak saya....13 jam dr kuala perlis ke kL...penatnya!

    BalasPadam
  3. @Daniela ye ke? lama tu .akak nasib baik 4 jam je dik

    BalasPadam
  4. sik best ow back working
    sa nk cuti setahun jak..hahaha :P

    BalasPadam
  5. Biasalah lea.. dah lama bercuti ..mesti malas nak masuk kerja semula

    BalasPadam
  6. salam.. cuti2 memang seronok... tapi nak cuti terus, belum sanggup.

    BalasPadam
  7. @Redbloodsnowyalah zie.lagiklah hari isnin.aduh...malasnya...

    BalasPadam
  8. @munnatlah pasal.malasnya rasa nak bangun pagi tadi

    BalasPadam
  9. nak dptkan mood kerja balik tu makan masa gak

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.