MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Rabu, 2 Februari 2011

DRIVE SINI, DRIVE SANA

Hari ni kena meeting dekat MENARA PjH Putrajaya.
Penatnya.
Drive ke Putrajaya.
Dah tu balik ke SHAH ALAM.
Petangnya plak drive balik ke Puchong.
Dah tu balik kampung lak.
Drive ke?hehehehe.
My abang sayang yang drive.
Saya sebagai isteri yang setia akan zzzzz kat sebelah.
Boleh? Jangan dia main tarik hidung dah tak bagi lea tido.
Dahlah hidung tak mancung.
Kang terus tak berbatang hidung.

4 ulasan:

  1. hheheh...wajib laki jadi driver nak owh...kmk cam ya juak koh..mun nak g sri aman genti mek zzzz kat sebelah..laki mek drive..kdg2 bisin juak laki mek..nya madah boring nya drive sorang2 kmk pulang tdo disebelah..hehheh..

    BalasPadam
  2. munna klu balik kampung ..cik abang tak kasi tido dia kata nanti dia ngantuk takde org nak berbual dgn dia...

    BalasPadam
  3. @PutRee SeJiNjaNg nang mesti.kadang2x jak kamek drive mun nya dah ngantuk gilak. tapi mun kamek sik drive nang ngantuk jak mata

    BalasPadam
  4. @munna tu yang suami main tarikh hidung tu munna.dia takde teman nak nyembang

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.