MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Selasa, 22 Februari 2011

DALAM BELON@KAPAL TERBANG

Lea teringat suatu peristiwa bila lea baca entri SANGAT SELESA NAIK MAS dekat blog KOMENSEN .

Cerita ni nak tergelak pun ada.Kesian pun ada.
Time ni lea naik flight dari Kuching ke KL.
Naik BISNES CLASS.Dulu kalau first flight ke KL , kalau kita naik dengan bisnes class kita cuma tamabah RM15 je dari tiket ekonomi yang dah kita beli.
Merasa jugaklah naik banyak kali BISNES CLASS ni dulu.Heheehehe.Berlagak je bunyinya.Sanggup tu naik first flight.Awal pagi tu....

Kalau dekat bisnes class, kita akan di bagi tuala panas.Apa fungsinya lea pun tak tau.
Adalah sorang pakcik ni, duduk sebelah row seat lea.Bila pramugari bagi tuala panas tu, dia tanpa memeriksa terus makan tuala tu. Lea tercengang.Terkedu sekejap, Org lain yang nampak kejadian tu boleh gelak .Lea pun gelak gak.Tapi gelak dalam hati je. Sebab kesian tau nengok pakcik tu.

Lepas tu pakcik tu nengok lea dan cakap.

Pak cik manalah tau itu tuala.Ingat kuih gulung tadi.Dahlah panas.

4 ulasan:

  1. oooo duhal tambah RM15 jak mun nak nait busness class mun dari ekonomi. bok mek tauk koh..hehehe :P

    BalasPadam
  2. @AmirFXyalah mir.kesian nangga nya.tapi nak tetak pun ada

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.