MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Sabtu, 1 Januari 2011

"Lucky Giveaway by Cik Dya"


Kali ni nak sertai Lucky Giveaway by Cik Dya.
Sebenarnya lea baru lagi mengenali blog Dya ni.
Tapi lea seronok membaca apa yang dicoretkannya dekat blog dia ni.
Syarat-syaratnya senang je.
Syarat utama:
1) Mempunyai blog dan beralamat di Malaysia. (If duduk oversea tapi ada address di Malaysia pun takpe)
2) Tiada blog??Tapi kamu selalu singgah baca blog cik dya kan?Jangan risau, boleh hantar penyertaan melalui facebook fan page Cik Dya.

Syarat-syarat :
1) Silalah menjadi follower blog Cik Dya untuk mengetahui perkembangan GA ini. (optional)-DONE
2) Sila tekan LIKE untuk fan page Cik Dya.- DONE
3) Buat satu entry tentang giveaway ini dengan tajuk "Lucky Giveaway by Cik Dya"-DONE
4) Sila letak banner giveaway di atas di dalam entry anda dan sidebar blog dan mesti link kepada blog cik dya.-DONE
5) Sila tag seorang kawan dan pastikan kawan kamu tahu tentang GA ini.-DONE
nak tag eina
6)Akhir sekali sertakan permenant link entry lucky giveaway ini di ruangan komen di bawah.
7) Tarikh tutup Lucky Giveaway ini ialah pada 25 January 2011. (akan dipinda bergantung pada keadaan semasa)


8 ulasan:

  1. waaa... lea, cepatnya hantar comment..cayalah dear..tq so so much ^_^
    cayang kamu. Cik Dya follow blog kamu juga ya :)

    BalasPadam
  2. good luck..

    Selamat tahun baru..
    Semoga terus sukses dan berjaya dalam hidup yer..

    BalasPadam
  3. @Lulu caldinatq lulu.sama jugak dengan lulu, semoga berjaya dalam hidup

    BalasPadam
  4. salam

    Selamat Tahun Baru Lea :)

    TQ tag iena..Insya ALLAH ina akan buat yea ;)

    BalasPadam
  5. tq dear,sudi join GA cik dya.Nanti jgn lupa check senarai peserta ya :)

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.