MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Selasa, 4 Januari 2011

J2011 Lagenda - Jamal Abdillah


Sapa dah beli tiket untuk persembahan jamal ni PADA 7-10/01/2011 di PANGGUNG SARI ISTANA BUDAYA.
Ngenang kaki tak berapa nak elok je ni.
Kalau tak pergi jugak.
Dah pergi konsert dia Ogos 2009 dekat Istana Budaya.
Time tu tiket RM70 rasanya.Tahun ni dah naik nampaknya.
Yang paling murah pun RM85.
Memang best persembahan dia.
Dengan sound system ISTANA BUDAYA yang sangat-sangat best.
Pergi ke tak?Pergi ke tak?Pergi ke tak?Pergi ke tak?Pergi ke tak?
Tak taulah.........


4 ulasan:

  1. tak minat sangat dengan jamal abdillah ni... lagipun jauh dari rumah klu nak pergi tgk live

    BalasPadam
  2. @munna
    kalau tak nak pergi bagilah saya teket tu..atau diskaun :)

    BalasPadam
  3. sy dah pegi mlm td. Mlm terakhir. Vokal abg-J memang power giler! Tp dia x banyak guna prob. Show terakhir macam tergantung. Rasa macam trkejut bila dah habih...

    Patutnya lagu secupak 2 cupak buat last song...baru rasanye ok.

    Tp...bila pikir 2 x...itu dah mcm biasa orang lain buat. Mungkin dia nak buat lain dari yg lain kot...

    Overall memang best!!!

    BalasPadam
  4. @dan lumut seronoknya awak dapat pergi. saya takleh pergi sebab dah cedera di kaki

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.