MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Sabtu, 8 Januari 2011

KENANGAN KERJA DI HARI SABTU

Assalammualaikum semua.

Selamat Hari Sabtu.Apa kabar semua hari ni.Hari sabtu adalah hari cuti kan bagi kebanyakan kita.Sabtu jugak adalah hari untuk kita berehat, membawa anak jalan jalan dan sebagainya.

Masa mula mula kerja dulu merasalah jugak kerja pada hari Sabtu sebelum Hari Sabtu diisytiharkan cuti.Masuk kerja jam 8 balik jam 1. Kerja setengah hari.Time tu kat opis lama lagi. Kalau hari Sabtu je macam aktiviti di buat untuk kaki dan tangan jabatan.Ada masanya kami bersukan, pergi menderma darah, gotong royong.Kami time tu dibahagikan kepada dua kumpulan.Ingat lagi lea time tu dlm KUMPULAN WARISAN,


Dekat sinilah lea belajar menjadi MC.Banyak kali jadi MC bidan terjun.Elak2x pun, Mona jadi MClah. Kekadang lucu jugak.Tapi seronok.Sekurangnya kita tau kemampuan kita.Ni dah 3 jabatan lea duduk.Semuanya lain2x fesyen.Tapi jabatan ke3 ni ada sedikit persamaan dengan jabatan yang lama.Yelah mungkin duduk kat state.Bukan HQ mcm jabatan ke2.Tapi bila pikir mana mana jabatan pun sama.Yang penting kita pandai bawak diri.

Time ni pergi mederma darah kat Hospital Kuching.Nilah kali pertama dan terakhir lea menderma darah. Tak tau bila lagi nak p menderma ni.Ni dah tujuh tahun lepas rasanya.Baju lea n Puan Masni sama tu.Baju satu kumpulan.Nanti lea tunjukkan time lea nyanyi kat pentas ek.

ANAKNYA PAK MAIL.ISTERINYA MR.SHAM


6 ulasan:

  1. Salam Lea,

    Bila Sabtu tak kerja ni senang nak bawa famili jalan2 hatta makan angin 2H/1M di tempat2 yg tak berapa jauh.

    Dulu masa saya mula2 kerja di Miri, sykt kulit kerang mmg cuti Sabtu dan Ahad. Sabtu kami gunakan utk urusan ke pasar dan bayar bil serta ke bank. Masa kerja kami tak boleh keluar sebarangan. Masa tu bil semua kena bayar di pejabat pos. Mana ada online hehehe

    BalasPadam
  2. Kalau nak guna MC bolehlah kami panggil Lea hehehe

    BalasPadam
  3. @Yunus Badawi tulah yb.dah cuti sabtu rasanya lagi menyenangkan. semua benda leh buat kan. mcm lea hari sabt memang time jln2x ngan suami atau g pasar.Ahad rehat kat umah. Takpun leh g holiday sabtu n ahad

    BalasPadam
  4. @Yunus Badawi iskh...jgnlah yb.lama dah tinggal benda2x ni.

    BalasPadam
  5. munna pun merasa gak kerja hari sabtu dulu2... yg best hari sabtu boleh pakai kasuak je

    BalasPadam
  6. @munna aah munna.lupa lea. boleh pakai kasual time tu.

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.