MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Jumaat, 10 Disember 2010

SERABUT NA..RASA

Hari ni rasa serabut sangat dah.
Dengan bangun lewatnya.
Dengan punch card yang dah merah.
eeeee...tak suka...tak suka.
Perut lapar semacam dah.
Lapar sangat2x.
Beli je nasi lemak.
Tudung ...entahlah rasa tak betul semacam dah.
Dah lama tak pakai tudung bawal ni.
Selalu pakai tudung main sarung je.
Ni tgh banyak benda nak buat.
Time lunch nilah nak buat.
Kalau tak buat, kerja jadi bertangguh.
Baik habiskan semua sebelum bercuti dengan tenang esok hari.

seronoknya bercuti esok hari



serabutkan tudung lea?

4 ulasan:

  1. hehehe...samalah dgn sy lea...nsb baik esok cuti rasa nak guling2 jer dah :)

    BalasPadam
  2. @Iena farina
    tulah...ingat nak guling2x je esok.penat sgt dah rasa minggu ni

    BalasPadam
  3. @f.i.e.z.a
    samalah fieza. yalah makei rasa sik betul jak dah

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.