MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Selasa, 21 Disember 2010

SAIZ KAKI GAJAH...org cakap...

Boleh pulak selipar wat hal time ni.
Boleh terputus.
Lea kat opis pakai selipar je.Bukan selipar jepun tu.
Tapi selipar yg ala2x bertumit gaklah.
Tapi kasut tumit n tertutup memang sedia ada kat opis.
Kalau ada meeting, jumpa bos, g kerja luar pakailah kasut tu.
Tapi kalau kat opis selipar tu jelah.
Senang nak bergerak.
Nak ke bilik fail pun jauh.
Ke tandas nun jauh di belakang.
Jadinya bila selipar dah putus kenalah dok cari penggantinya.
Nasiblah dekat PKNS ni adalah kedai kasut.
Semua kedai kasut dipergi.
Semuanya takde saiz.
Maklumlah kita ni kakinya besar ye adik2x,kakak2x.
Kita saiz 8,9,10.Ikut patern lah.
Macam kaki gajah.
Bukan senang tau nak cari yang saiz besar2x gini.
Last2x kat BATA jelah yang ada.Takpelah.Buat pakai kat opis ni je.
Tapi tapaknya licin sikitlah.
Ni yang kena bawak suami g JUSCO ni cari yang lain.
Hahahaha.
Alasan...nak menyoping...

10 ulasan:

  1. ya nang kmk ngakuk la... saiz kaki kmk 5... separuh dari kaki ktk... bak kt gerek kmk, kaki kmk kaki kontot... hehe

    BalasPadam
  2. hehe...sy nye kasut smpai ke sudah xberganti..rase2 dh nk patah dah kasut tue..

    BalasPadam
  3. hehehe sapalah cam saiz gajah ek...sy saiz 7 @ 6 jerk... :P

    BalasPadam
  4. huhuhu ! akak, kita sama,, kasut kepercayaan kita cuma BATA jer,, huhu ~ tahan lama,,

    BalasPadam
  5. @Zura standby yg baru.karang patah susah lak nak cari ganti

    BalasPadam
  6. @Iena farina
    sayalah cik kak.besar sgt kakinya.susah nak cari saiz

    BalasPadam
  7. yah..besar juak..kmk plg besar pun 7 jak..6 pun muat..tp kaki x padan ngan badan..ney nak kmk tok selalu sakit kaki..heheh

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.